Hyr släp här lämna där

Detta sätt att hyra släp kallas även för envägshyra. Det finns flera olika bolag som erbjuder envägshyra av släp. Att hyra släpet i en stad och sedan lämna tillbaka det i en helt annan stad kan vara mycket praktiskt och du sparar både tid och pengar. Här är ett par av de större bolagen där du kan ”hyra släp här och lämna där”.

Hyr släp billigt

Det finns flertalet uthyrare där du kan hyra ett släp till ett billigt pris. Hyr släp billigt av hög kvalité! Olika typer av hyrsläp är:

  • öppen släpvagn,
  • släp med nätgrind,
  • släp med kåpa,
  • skåpsläp och
  • släp för transport av bil och båt.

Låna ett släp GRATIS

Reklamen betalar. Låna ett släp i upp till ett dygn som du återlämnar följande morgon. Allt du behöver är en deposition och en bil med dragkrok. Häe kan du exempelvis låna ett släp: www.freetrailer.se

Du kan låna släp på nästan alla bygghandlare

Om du skall köpa virke kan du enkelt låna släp hos din byggvaruhandel. Det är gratis och du kan ofta låna det några timmar men vanligtvis måste du boka ett släp innan.

Faktum är att du inte ens behöver handla material eller virke utan det går bra att låna ett släp om du exempelvis skall till tippen och slänga skräp eller flytta en soffa osv. Tänk bara att städa ur släpet när du är klar med det.

Några bygghandlare där du kan låna släp:

Är det mycket grejer du skall frakta kanske du borde överväga att hyra en lätt lastbil istället för släp?