Hyr ljudutrustning

Är du på jakt efter billigt ljud att hyra? Ljudteknik, PA-system, Högtalare, Subbasar, mixerbord, monitorer, InEar-system, trådlösa och trådbundna mikrofoner m.m.

Det finns en uppsjö av företag som hyr ut alla tänkbara system för både inspelning och uppspelning av ljud. Det är för Disco och klubb, konserter, olika events eller mässor, bröllop och fester. Kanske behöver du bara hyra en enklare mikrofon med en högtalare.

Hyr billigt ljud i en större stad

Som de flesta andra saker som du vill hyra är det såklart hårdare konkurrens för uthyrning av ljud i en stor stad såsom Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det finns fler firmor som tvingas erbjuda fler och bättre ljudanläggningar för att kunna locka kunderna att välja just dem att hyra sitt ljud av.

Hyr billigt ljud i en mindre stad

I en liten stad finns det självklart färre företag som erbjuder uthyrning av ljud. I riktigt små städer kanske det inte finns någon alls som hyr ut ljud. Hittar du en firma kan möjligtvis utbudet och kvalitén vara begränsad, därmed inte sagt att det måste vara dyrare än i en större stad. Förmodligen är det billigare.

Tänk på försäkring för ljudet du hyr

Var noga med att kolla så utrustningen du hyr är försäkrad. Stöldskydd ingår vanligtvis inte men om något annat händer med utrustningen är det viktigt att du är försäkrad. Fråga också vad som gäller om t.ex. ljudet helt plötsligt skulle sluta fungera mitt i ditt, sedan länge, planerade drömbröllop!